I morse åkte jag bara snabbt inom kontoret och släppte in hunden, för att sedan fortsätta vidare till kund. När jag sedan kom tillbaka upptäckte jag att dörren in till Happy Meal-rummet stod öppen. Fylld av onda aningar gick jag in och mina farhågor besannades. Den fiffige boxern hade varit uppe på bordet och sopat fullständigt rent. Arrrrrgh!

Till och med påsen till pommesen var i stort sett uppäten, så jag antar att ett tio dagar gammalt Happy Meal är långt ifrån oätligt. I alla fall för en boxer. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Om jag bara ska konstatera att svaret på frågan ”Hur länge överlever ett Happy Meal” helt enkelt är tio dagar, eller om jag ska börja om igen.

Just nu sitter boxern i buren i alla fall. Den rackaren.

Uppdatering: Detta var ju såklart ett aprilskämt. Aldrig att mitt Happy Meal skulle lämnas obenvakat eller att min väluppfostrade hund skulle komma på tanken att äta från bordet 🙂
Glad Påsk!