Det är ju lite antiklimax-känsla här just nu. Framförallt för att det känns ganska litet och futtigt att hålla på med hamburger-experiment och kolla om en reklamfilm är äkta eller bluff när Corona-viruset härjar och präglar allas vår vardag. Men också för att mina burgare nu är vecka äldre än Burger Kings Whopper (?) var i slutet av deras reklamfilm. Och mina burgare möglar inte.

I själva verket ser de så lika ut dag efter dag att det är svårt att skriva något om dem. Idag har jag vänt på dem för att åtminstone bilderna ska bli lite varierade. Och visst blev den här vinkeln bra! Från den här sidan ser ju min burgare nästan ut som en fågel, vampyr eller krabba.

Håll tillgodo!

PS. Läs gärna förra veckans postning för att läsa mer om vad jag tror om Burger Kings reklam och varför deras burgare möglar när mina inte gör det!