Efter en vecka fylld med ovanligt många frågor om mitt Happy Meal från när och fjärran är det dags för en ny uppdatering. Och gissa vad. Mitt Happy Meal ser precis likadant ut som det gjorde för en vecka sedan. Jag är i alla fall inte människa att se någon skillnad. Sedan Patrik Holm-Thisner, inköps- och kvalitetsansvarig på McDonald’s, i en kommentar skrev om morötterna har jag hållit ett extra öga på dem. Jag till och med kände lite försiktigt på en av dem, utanpå påsen, och kunde lite förvånat konstatera att den moroten var hård. Inte alls mjuk och mosig, som jag hade trott eftersom Patriks tips var att morötterna ruttnat inuti påsen.

Men just nu är jag (fortfarande) mest nyfiken på vad det är i morotspåsen från början: vanlig luft eller en gasblandning. Jag hittar nämligen inte svaret på den frågan i (de extremt svårfunna) innehållsförteckningarna på McDonald’s site.

Hur som helst: följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!