Det har varit några hektiska veckor för mig den senaste tiden. Det i kombination med att mitt Happy Meal inte visat några synliga förändringar att tala om har gjort att jag inte uppdaterat på ett tag nu, men nu är det dags! Inte för att jag har något nytt att berätta om mitt Happy Meal egentligen, mer än att det idag faktiskt är 33 veckor sedan jag köpte det på McDonald’s Jägersro i Malmlö den 22 mars.

Jag kan också tipsa om ett intressant jämförande test med hamburgare från McDonald’s och hemgjorda diton, i flera olika kombinationer. Testen gjordes av Serious Eats, och deras slutsats är helt enkelt att små hamburgare inte kan ruttna. Bara torka. Och att det är förklaringen till att alla Happy Meal överlever så länge. Jag är inte helt övertygad efter att ha sett andra experiment, men intressant är det – tack till @inslag för tipset!

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!