Bara två veckor kvar nu, tills mitt Happy Meal fyller ett år.  Jag köpte ju det McDonald’s Jägersro i Malmö den 22 mars i fjol. Jag var nog inte riktigt säker då på att det verkligen skulle kunna överleva ett år, eftersom så många i min omgivning så tvärsäkert sagt att även ett amerikans Happy Meal kan bli ett år kan aldrig ett svenskt bli det. Det är så ju stor skillnad på hur vi hanterar livsmedel, sades det.

Men. Det verkar som att mitt Happy Meal kommer att klara det. Helt utan problem . Det har torkat, och morötterna är sedan länge mos. Och det luktar inget. Men. Det har inte ruttnat eller möglat. Och jag tror att pommesen fortfarande är ätbar.

Om du vill se fler hamburgerexperiment rekommenderar jag ett besök på min nya site Hur länge överlever en hamburgare. Den hamburgaren köpte jag i Värnamo den 24 januari, och ser ut att kunnas åldras med behag, även den.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!