Ännu en vecka har gått sedan jag uppdaterade senast, och det är nu 78 veckor sedan jag den 22 mars i fjol köpte mitt Happy Meal på McDonald’s på Jägersro i Malmö. Idag har jag ett verkligt scoop! Vanligtvis tar jag alla bilder med min iPhone, plockar in dem i datorn, beskär och lägger på lite skärpa. Allt för att bildern ska vara så äkta som möjligt, så att var och en själv kan dra sina egna slutsatser.

Men! Idag har jag faktiskt väsentligt förändrat originalbilden genom att ljusa upp partiet mellan brödhalvorna, där själva hamburgaren ligger. Och nu kan du, precis som jag gör när jag tittar på hamburgaren live, se hur helt extremt liten den blivit! I alla fall hoppas jag att du ser, hör av dig annars så lägger jag på ännu mer ljus nästa gång!

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!