Idag är det tre veckor sedan jag köpte en naturell Whopper, en Whopper och en McFeast eftersom jag vill testa om Burger King talar sanning eller bluffar i sin reklamkampanj där man visar en Whopper (eller vad det när för hamburgare, jag har aldrig sett en Whopper som ser ut så) som på 33/34 dagar blir i stort sett övertäckt av mögel.

Så här långt verkar det faktiskt som att Burger King bluffar. Deras hamburgare jag köpt möglar inte. Hamburgare jag köpt hos McDonald’s möglar inte. Och hamburgare jag gjort hemma möglar inte. Oavsett om de är naturella eller har sallad, tomat, ost, ketchup osv på sig.

Kolla mina tre gamla hamburger-experiment. Mitt Happy Meal är ju snart tio år gammalt och min hemgjorda 250-grammare är över åtta år gammal. Och inte skuggan av mögel på någon av mina burgare.

Förresten: lukten jag kände för några dagar sedan kan jag inte längre känna, så det var nog falskt alarm.