Varför bry sig om en hamburgare möglar eller inte när läget i världen är som det är? Coronaviruset och Covid-19 är ju det vi alla egentligen tänker på och självklart det vi bör tänka på. Men själv behöver jag tramset också, för att stå ut. Så jag kommer att fortsätta med mina hamburgerexperiment och uppdatera hemsidan tre gånger i veckan tills mina hamburgare är minst 34 dagar gamla.

Efter 34 dagar kan jag ju visa om Burger King talar sanning eller bluffar i sin reklam där de visar en Whopper (?) som är alldeles övertäckt med mögel på dag 34. Mina hamburgare visar efter 23 dagar inga som helst tecken på att mögla, så det mesta tyder på att Burger King bluffar och har fått sin Whopper att mögla med hjälp av något slag och inte på grund av de inte använder några ”artificiella konserveringsmedel”.

Ha en bra helg, vad försiktig men ingen panik!