Måndag igen och nu tre dagar sedan förra uppdateringen. Jag uppdaterar inte på helgerna eftersom hamburgarna står på ett bord i ett ledigt rum på jobbet. Precis som förra måndagen var det med viss spänning jag gick in där för att kolla läget efter tre dagar. Men tji fick jag. Alla tre hamburgarna (en naturell Whoppersom du ser här, en Whopper samt en McFeast) har bara torkat ännu mer men ingen, i-n-g-e-n, av dem visar några som helst tecken på mögel.

Du kan ju själv se på bilden hur min naturella Whopper nu har gått upp i brygga och har gott om luft både under och över köttet. Jag vågar lova att den hamburgare aldrig kommer att mögla eller ruttna.

Hur fick Burger King sin Whopper att bli i stort sett övertäckt med mögel på 33 eller 34 dagar? Jag har tittat ganska noga på Burger Kings reklamfilm och ju fler gånger jag ser den desto konstigare ser det ut.

Tyvärr är den inte tidstämplad så att man kan se vilken dag saker händer med hamburgaren. Men min gissning är att man haft en väldigt fuktig miljö där man filmat hamburgaren. Kanske till och med i syfte att verkligen får den att mögla? Vad vet jag.