Har gått hela veckan och tyckt att pommesen till mitt Happy Meal sett skrumpnare och skrumpnare ut. Men. Hej vad fel jag haft. Idag provsmakade jag och (en av) kollegorna på jobbet den. Och det var precis tvärtom. Pommesen var stenhård!

Vi kände båda igen känslan. Pommesen kändes precis barndomens tillbehör till den grillade kycklingen. Ingen av oss kunde riktigt komma ihåg vad de där potatisstickorna hette, men jag googlade lite och hittade Pommes Pinnes Original hos OLW. Precis så kändes pommesen idag!

Smaken (och doften) var, precis som kunde tänka sig, heller inte riktigt på topp. Lite gammalt och lite, lite surt skulle jag nog vilja beskriva det som. Resten av mitt Happy Meal tänker jag varken röra eller provsmaka. Inte på ett bra tag, i alla fall.

I morgon har jag en överraskning. Titta in igen då!