Äntligen har det hänt något dramatiskt med mitt Happy Meal. Morotspåsen har totalt ändrat skepnad. Från att ha varit en vanlig påse med lätt fuktiga morötter och gott om luft vid inköpet den 22 mars har den plötsligt förvandlats, och ser nu att inte innehålla luft alls. Snarare ser den ut som en vakuumförpackning. Jag inser att detta låter suspekt, speciellt efter mina äventyr med täcken, kuddar och vakuumpåsar från Clas Ohlson de senaste dagarna, men det är helt ärligt. Titta på bilden så ser du hur plasten veckar sig runt varje morot, och att det inte finns speciellt mycket plats/luft i påsen längre.

Det skulle vara otroligt intressant att få en vetenskaplig förklaring till fenomenet, men jag har inte en susning var jag ska leta eller vem man skulle kunna fråga. OK, en susning har jag kanske, men inte mer. Och dessutom lämnar jag landet för några dagar så mitt Happy Meal får klara sig med enbart mina arbetskamraters uppmärksamhet ett tag. Arrivederci!