Det har varit en hektisk dag idag, så därför blir det en sen postning för att fira att mitt Happy Meal fyller fyra månader. Japp. Du läste rätt. Det har gått fyra månader sedan jag, inspirerad av Joann Bruso, den 22 mars åkte till McDonald’s på Jägersro i Malmö för att köpa ett Happy Meal och inleda mitt experiment: Hur länge överlever ett Happy Meal?

Så här långt kommen i experimentet kan jag egentligen bara konstatera att jag inte har någon aning om svaret på den frågan. Men jag vet att jag vill veta svaret på frågan och att jag kommer att hålla ut i minst ett år. Mitt Happy Meal är ännu så länge hyfsat opåverkat. Hamburgaren är skrumpen och har ungefär halva sin ursprungliga storlek. Brödet är torrt och locket har tydliga sprickor. Pommesen är stenhård och har, precis som hamburgaren, tappat i stort sett all lukt.

Drickan har sedan länge lämnat muggen och har avdunstat, och kvar på botten av glasskålen den står i är bara klibbigt Cocacola-extrakt. Titta på bilderna från dag 3 eller dag 18 om du vill se mer av drickan. Morötterna har fått lite fläckar och på något sätt tömt den plastpåse de kom i på luft. Titta på bilderna från dag 19 eller dag 46 för att se mer detaljer av morötterna.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!