Det blir tätt mellan postningarna nu. Nyss fylld mitt Happy Meal nio månader och idag är det prick 45 veckor sedan jag köpte det på McDonald’s Jägersro i Malmö den 22 mars. Det ser fortfarande ungefär likadant ut som den dag jag köpte det, bara betydligt torrare och därmed också mindre. I alla fall själva hamburgaren.

Jag vill också passa på att tipsa om mitt nya experiment, där jag testar hur länge en större hamburgare överlever på www.hurlangeoverleverenhamburgare.se. Den har faktiskt överlevt sin första vecka just idag. Det experimentet startade jag efter att ha läst testen på Serious Eats där de drar slutsatsen att små hamburgare helt enkelt inte kan ruttna. Bara torka. Därför vill jag testa vad som händer i verkligheten med en större hamburgare.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!