Fjärde dagen med min nyinköpta naturella McFeast, dvs en hamburgare bara bestående av själva hamburgaren och bröd. Ingen ketchup, ingen ost – bara bröd och kött. Inköpt den 24 januari på McDonald’s i Värnamo för att inleda det här experimentet och se om det stämmer att små hamburgare inte kan ruttna eftersom de är just små och om stora hamburgare kan ruttna. Ungefär så, i alla fall.

Tyvärr är dagens bild tagen ur en något annorlunda vinkel än bilden från första dagen, så på bilden kan man kanske inte objektivt avgöra vad som hänt med hamburgaren sedan i måndags. Men jag, som kan se hamburgaren i verkligheten, kan säga att hamburgaren definitivt redan torkat avsevärt och är synbart mindre än den var när jag packade upp den.

I sammanhanget kan jag passa på att understryka att jag var extremt noga när jag packade upp hamburgare från förpackningen. Jag använde två gafflar, så jag har inte rört vid hamburgaren med fingrarna. Allt för att inte smitta ner den med något som kan påskynda/påverka en eventuell nedbrytningsprocess. Hamburgaren står i ett vanligt kontorsrum på jobbet, i normal rumstempererad kontorsmiljö. Rummet används inte till något, så ingen är i rummet förutom när jag tar bilderna.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt experiment!