Jag var i Stockholm i lördags, när mitt Happy Meal fyllde tio månader, och kom inte tillbaka förrän idag. Så tyvärr blev det ingen bild från i lördags, men jag tror inte att du sett någon större skillnad. Jämför t.ex dagens bild med den från förra månaden. Ser du någon större skillnad? Nej, tänkte väl det. Sanningen är ju den, att sedan jag den 22 mars köpte mitt Happy Meal på McDonald’s Jägersro i Malmö har det i stort sett inte förändrats alls. Det har torkat och själva hamburgaren är märkbart mindre om man kikar in mellan bröden. Men det luktar inget (märkligt nog) och bara morötterna har ruttnat. Läs bakåt i tiden, så hittar du flera försök till förklaringar.

Kom gärna tillbaka snart. Jag har från flera håll fått höra att det finns en högst hållbar och vetenskaplig förklaring till varför Happy Meal inte möglar. Hamburgaren är helt enkelt för liten för att kunna mögla i ett normalvarmt och normaltorrt rum. Jag har därför bestämt att bygga ut mitt experiment med en Quarter Pounder, inköpt idag. Den nya siten öppnar förhoppningsvis redan i morgon!

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!