Fyra dagar har gått sedan jag senast uppdaterade med en ny bild. Bildvinkeln idag är något annorlunda, men jag tror ändå att du kan se att hamburgaren fortsätter att krympa. Inga tecken på mögel, eller förruttnelse, däremot. Verkar som att även detta experiment kommer att vara för alltid, utan några större förändringar på hamburgaren förutom torkning och krympning.

Teorin om att hamburgare måste ha en viss storlek, dvs vara stora, för att kunna/hinna ruttna verkar alltså inte gälla för hamburgare av den här storleken heller. Får nu ta mig en funderare på om jag ska testa med större hamburgare, eller om jag helt enkelt ska börja testa i annan miljö, som inte är lika torr. Både den här hamburgaren och mitt Happy Meal står i ett oanvänt rum på jobbet, i normal rumstemperatur.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt experiment!