Jag var inte på kontoret varken i måndags eller igår, och därför blev det heller ingen bild och uppdatering exakt på den dag min hamburgare fyllde fyra veckor. Idag är det alltså drygt fyra veckor sedan jag köpte min hamburgare på McDonald’s i Värnamo en 24 januari. Under veckan som gått sedan förra uppdateringen har i ärlighetens namn inte så mycket hänt. Lite torrare är hamburgaren, och precis som mitt Happy Meal tappar det snabbt lukt. Luktar faktiskt knappt något alls nu.

För att kompensera för bristen på fantastiska förändringar har jag bytt bildvinkel, och idag tagit bilden rakt uppifrån så att du ser locket (heter det så?) på brödet tydligt. Sprickan fanns från början, men har blivit betydligt större. Helt naturligt eftersom även brödet torkar.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt experiment!