Nu börjar det dra ihop sig på allvar inför ettårskalaset för mitt Happy Meal. Bara en enda ynka vecka kvar tills det är ett helt år sedan jag köpte det på  McDonald’s Jägersro i Malmö den 22 mars i fjol. Fortfarande är det nästan i skicka som nytt, och jag räknar med att provsmaka pommesen på själva ettårsdagen. Återkommer med rapport då.

Jag har bestämt mig för att fortsätta med experimentet förbi ettårsdagen, så det blir ingen fest med uppätning av hamburgaren på måndag. Sorry för tidigare idéer om det.

Om du vill se fler hamburgerexperiment rekommenderar jag ett besök på min nya site Hur länge överlever en hamburgare. Den hamburgaren köpte jag i Värnamo den 24 januari, och ser ut att kunnas åldras med behag, även den.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!