Intresset för mitt Happy Meal-experiment har väckts till liv igen, och jag har fått ganska många frågor om det på senaste tiden, så nu efter semester och ledighet kommer jag antagligen att uppdatera lite oftare igen. Förvänta dig inga stora förändringar, ärligt talat var det länge sedan jag såg någon synlig ändring. Svaret på frågan ”Hur länge överlever ett Happy Meal?” är alltså än så länge okänt.

Vill du titta bakåt och se vad som hänt under de här 17 månaderna kan du t,ex titta på hur Coca-Colan lämnade sin mugg redan på natten mellan dag 2 och dag 3 sin mugg, och dag 18 hade den i stort sett avdunstat. Du kan också se hur morötterna dag 19 började få mörka fläckar och något vitt, kanske mögelliknande, på sig. Jag trodde först att påsen innehöll någon sorts gas men fick svar från McDonald’s att det faktiskt bara är vanlig luft i morotspåsen.

När jag startade mitt experiment var målet att hålla på lika länge som Joann Bruso. Ett år. Men nu när året gått känner jag att det är lika bra att fortsätta. Kanske, kanske får vi en dag verkligen svaret på frågan: Hur länge överlever ett Happy Meal?”.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!