En dryg månad har nu gått sedan jag uppdaterade förra gången, och som vanligt skulle jag nästan kunna kopiera texten från förra gången. Så lite händer det ju med min hemgjorda hamburgare. Den ser i princip likadan ut som den gjort sedan jag stekte den ju  hemma i köket på morgonen den 22 mars (för övrigt samma dag som mitt Happy Meal fyllde två år). Trots att den idag alltså är 334 dagar gammal. Inte illa för  250 gram prima nötfärs, stekt i smör och lagd i färskt bröd.

Precis som de övriga hamburgarna jag experimenterar med helt naturell, dvs det är bara hamburgare och bröd – ingen senap, ingen ketchup, ingen gurka osv.

För att göra det lite roligare satsar jag idag på en bild tagen liten närmare än vanligt. Så att du kan se mera detaljer!

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt experiment!