Tiden går fort. Ibland väldigt fort. Och under vissa perioder i livet går det rasande fort. Tydligen har jag haft en sådan period ett tag nu, när det inte riktigt har funnits tid (eller lust, kanske) att ägna någon uppmärksamhet åt något av mina hamburger-experiment. Således missade jag helt att uppmärksamma att min hemgjorda hamburgare fyllde två år 2014 och nu missade jag även treårsdagen i söndags.

Det  har alltså gått över tre år sedan jag den 22/3 2012 tog 250 gram prima nötfärs hemma i köket, plattade till den och kryddade med salt och peppar för att sedan steka i rejält med smör  (det var förresten samma dag som mitt Happy Meal fyllde två år! ). Den färdiga hamburgaren lade jag i ett färskt bröd och satte den sedan i samma rum på jobbet där jag förvarar mina andra hamburgare (jag har ju förutom den här hamburgaren och mitt Happy Meal även en naturell McFeast som jag köpte 24/1 2011). Alla helt naturella, dvs det är bara hamburgare och bröd – ingen senap, ingen ketchup, ingen gurka osv.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt experiment!