Tiden går fort. Ibland väldigt fort. Och under vissa perioder i livet går det rasande fort. Tydligen har jag haft en sådan period ett tag nu, när det inte riktigt har funnits tid (eller lust, kanske) att ägna någon uppmärksamhet åt något av mina hamburger-experiment. Således missade jag helt att uppmärksamma att min hemgjorda hamburgare fyllde tre år 2014 och nu missade jag även fyraårsdagen i januari.

Det  har alltså gått över fyra år sedan år sedan jag den  24 januari 2011 köpte min  naturella McFeast på McDonald’s i Värnamo, och den ser fortfarande hyfsat ätbar ut. Vilket för övrigt också mina övriga hamburgare gör. Titta gärna på mitt Happy Meal, inköpt 22/3 2010 eller den hemgjorda hamburgare jag själv lagade till i köket där hemma den 22/3 2012-

Följ mig på Twitter för att inte missa några uppdateringar om ”Hur länge överlever en hamburgare”!