Kan inte riktigt släppa hur ful min Whopper som jag köpte i onsdags är. Jag har köpt många genom åren och jag undrar om jag någonsin sett en fulare. Men nog om det. Det är inte en skönhetstävling jag håller på med utan ett experiment för att se om Burger Kings nya reklamkampanj är en bluff eller inte. Möglar verkligen en Whopper på det sätt som Burger King visar í sin film? Möglar en Whopper över huvud taget? Jag tvivlar.

Hur som helst: mina hamburgare står på ett bord i ett rum som inte används på jobbet så under helgerna blir det inga bilder tagna och inga uppdateringar gjorda. Så det var med en viss förväntan jag gick in på jobbet idag. Hade någon av burgarna börjat mögla? Nix. Ingen av dem. Inte min Whopper som du ser på bilden men heller inte min naturella Whopper eller McFeast.

Frånvaron av mögel tar både mig och dig en (tre om man räknar med helgen) dag närmare ett avgörande om Burger King bluffar eller talar sanning i sin senaste reklamkampanj. Jag gissar på bluff.