Äntligen har det börjat hända något med någon av mina hamburgare. Sedan den 26 februari har jag en naturell Whopper, en Whopper och en McFeast stående på ett bord i ett ledigt rum på jobbet. Jag köpte dem eftersom jag själv ville kolla om Burger King är ärliga eller bluffar i sin senaste globala reklamkampanj där man visar en Whopper (?) som på 33/34 dagar blir i stort sett övertäckt av mögel.

Hittills har experimentet med de här tre hamburgarna varit väldigt ospännande. Ingenting har i princip hänt förutom att salladsblad slokat och torkat. Men nu tycker jag att det har börjat sprida sig en, inte allt för stark men ändå klart kännbar, lite lätt syrlig doft i rummet där hamburgarna står. Tillräckligt påträngande för att jag absolut inte skulle vilja ha burgarna stående i mitt eget rum där jag jobbar.

Vilken av burgarna det är som doftar kan jag inte riktigt avgöra men det är i alla fall inte min naturella Whopper. Såvitt jag kan se syns det i alla fall inget mögel någonstans.

Häng med – nu börjar det bli spännande!