Så har ännu en vecka gått sedan jag köpte mitt Happy Meal den 22 mars. Nu 23 veckor sedan, och dag 162. Frågan är fortfarande hur länge överlever ett Happy Meal. Vad jag kan se har det inte hänt någonting nytt sedan förra veckan. Men jag har roat (?) mig med att surfa lite på svenska McDonald’s hemsida. Blir lite förvånad att det fortfarande är mycket lättare att hitta klar och korrekt information om deras kampanj med Coca-Cola glas än näringsinnehållet i deras hamburgare. Det kan väl knappast vara bra?! Varken för McDonald’s eller deras kunder. Eller?!

Jag kan till exempel inte hitta information om vad vattenhalten i själva hamburgaren är, vilken mängd kryddor man tillsatt hamburgaren eller vad morotspåsen innehåller från början; vanlig luft eller någon annan form av gas.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!